Detalls específics
Resum
Una realitat que volen canviar!Notícia
Els delegats i delegades verdes de l’Escola Vedruna Tona han fet, aquest curs, una diagnosi del malbaratament alimentari al menjador escolar. L’objectiu era calcular quantes persones podrien haver menjat amb el menjar que es llençava cada dia i, així, prendre consciència d’aquest problema tan present i pensar actuacions per revertir-lo.
A través de l’observació i la recollida de dades, han vist que encara es llença força menjar, especialment els segons plats i les verdures. Aquest fet els ha fet reflexionar sobre la importància de valorar els aliments, respectar el que se serveix i entendre tot el que implica que un plat arribi a taula.
Amb aquest treball volen obrir els ulls a tothom: infants, famílies i escola. Reduir el malbaratament és responsabilitat de totes i tots i podem començar amb petits gestos com demanar només la quantitat que ens podem menjar o no fer escarafalls davant dels aliments que no ens agraden gaire.
Continuaran treballant per una escola més conscient, sostenible i responsable.
Us deixem la presentació amb el resum del diagnòstic fet pels i les representants d'ESO.
Escriure un comentari